CIRKUS CIRKULÄR

En hållbarhetsfestival där vi lyfter goda exempel på företag, organisationer, initiativ och personer som är med och driver omställningen till cirkulär ekonomi i Mittnorden.

Kort om konceptet

Cirkus Cirkulär är en hållbarhetsfestival som sträcker sig över fyra veckor i september 2019.
Detta blir en uppföljning på den festivalmånad som gick av stapeln i mars/April 2019. 

 

Tema

Den här gången kommer vi att fokusera på att lyfta goda exempel på företag, organisationer, initiativ och personer som är med och driver omställningen till cirkulär ekonomi i Mittnorden.


Plats


Cirkus Cirkulär är en ”långsträckt festival” som fungerar som en öppen arena och mötesplats för alla som vill delta. Basen är i Östersund och med hjälp av Studieförbundet Vuxenskolan har vi möjlighet att ordna lokal i alla kommuner i Jämtland & Härjedalen. Vi kommer också att dyka upp på andra platser då evenemangen kräver det. SMICE finns även i Trøndelag om du vill synas i väster. Kontakta oss så berättar vi mer om det.Arrangemang på annan plats eller genom annan arrangör

 


Vill du och ditt evenemang vara en del av Cirkus Cirkulär med något som är en del av en annan verksamhet, t.ex en förening, organisation eller företag? Det går jättebra att vara med under "Cirkus Cirkulär-paraplyet" med annan verksamhet, så länge eventet handlar om hållbarhet, omställning och cirkulär ekonomi. Genom att lägga in evenemanget som del i Cirkus Cirkulär kan vi bl al stötta upp med tryckt och digital marknadsföring. Kontakta oss för att hitta bästa lösningen!

Vem kan vara med?
Vi välkomnar särskilt er som är positiva, inspirerande exempel i processen att ställa om Jämtland, Härjedalen & Trøndelag till Cirkulär ekonomi! Men festivalen är öppen för alla som vill visa upp något/förmedla/dela med sig/testa något kopplat till temat att göra det. Anmäl ett event och bli en del av programmet.

Kostnader
Det kostar ingenting att vara med. Cirkus Cirkulär står för lokal och marknadsföring inom ramen för festivalen. Utöver detta kan det finnas viss budget för att t.ex boka in föreläsare, då i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan. Kontakta oss direkt om du vill veta mer om det.

Anmälan
Anmäl din programpunkt i Google-fomuläret: https://forms.gle/9gAsA1cPTahjHGVs5
Vi kontaktar dig för att stämma av praktiska detaljer innan vi lägger in det i programmet.

Program
Programmet uppdateras löpande och ligger på SMICE-webben: http://www.smice.nu

Följ oss!
Cirkus Cirkulär på Facebook: https://www.facebook.com/events/338310186864419/
SMICE på Facebook: https://www.facebook.com/beSMICE/

Kontakta oss om du har frågor!

Hanna (projektkoordinator): kontakt@smice.nu

Maja (projektledare) (: 063-14 65 48

Karolina (projektkoordinator) : 063-14 67 28

HUR ANMÄLER JAG MIN PROGRAMPUNKT?
Anmäl din programpunkt i Google-fomuläret: https://forms.gle/9gAsA1cPTahjHGVs5
Vi kontaktar dig för att stämma av praktiska detaljer innan vi lägger in det i programmet. Det gör ingenting om det ligger flera programpunkter på samma dag.

PROGRAMMET 1 SEPTEMBER - 30 SEPTEMBER
Programmet uppdateras löpande på http://www.smice.nu

VILKA STÅR BAKOM CIRKUS CIRKULÄR?
Cirkus Cirkulär arrangeras av SMICE, ett mittnordiskt nätverk som arbetar för ett hållbarare samhälle. Allt som görs i SMICE utgår från deltagarnas behov, med målet att se fler hållbara idéer bli verklighet. SMICE är ett samarbete mellan Norge och Sverige i regionerna Trøndelag, Jämtland och Härjedalen. Parter i SMICE är Trøndelag Fylkeskommune, Region Jämtland Härjedalen, Mittuniversitetet, Studieförbundet Vuxenskolan och Mittnordenkommittén.

© 2017 - 2020 SMICE - Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi

Ett samarbetsprojekt inom InterReg.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon