Hållbara byggklubben - vi lär oss bygga hållbart tillsammans!

October 17, 2017

 

Hållbara Byggklubben är en ideell förening för dig som vill skapa ditt eget boende men inte riktigt vet var du ska börja… och en mötesplats för alla som vill bidra till hållbart bostadsbyggande genom kunskap och resurser.

En viktig uppgift för klubben är att skapa nätverk och mötesplatser där människor som är intresserade av hållbart byggande kan hitta likasinnade. Att visa alternativ till höga lån för en lägenhet i stan eller att renovera ihjäl sig i ett gammalt hus. Föreningen driver Bostadsönskelistan samt har till syfte att ordna studiebesök, seminarier och cirklar. Vi deltar också i förstudien Hållbart Byggnätverk (ett projekt inom Leader Sjö Skog och Fjäll)

 

Du når oss via vår hemsida eller genom Hållbara Byggklubben på Facebook. Aktuella evenemang ligger på vår Facebooksida, vill du ha mer information kan du kontakta oss direkt.

 

För att bli medlem sätter du in 20 kr på föreningens bankkonto i Swedbank, 8147-1, 964 664 340-4. Ange namn och mejladress som meddelande. Den ideella föreningen ”Hållbara Byggklubben” grundades 2016 i Östersund och har organisationsnummer 802503-9507. I styrelsen ingår Karin Johansson, Hans Boström, Ole Rönning Kristiansson, Petter Björnsson, Britt Eriksson och Monica Henriksson.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Sustainable Fashion Week i Östersund

February 5, 2020

1/2
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 - 2020 SMICE - Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi

Ett samarbetsprojekt inom InterReg.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon