top of page

EnWargenment - Wargentins miljöråd


Wargentins egna miljöråd! Vi vill lyfta fram miljöfrågan i skolan genom: Legendariska diskussions- och fikakvällar! Följa våra beundransvärda idéer bli till verklighet! Inte sist och inte minst: den obeskrivliga gemenskapen som kommer få världens alla gangstergäng att stoppa huvudet i sanden! Vi kommer att hantera miljöhotet med inspiration, förändring och gemenskap och påverka det som är inom våran räckvidd. Hur och vad vi gör är upp till oss medlemmar. Vi kommer arbeta med kommunikation och kontakter för att se våra ideer och förslag bli till verklighet. Vi kommer se miljöhotet genom möjligheternas fönster!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page