Äventyrsland i trädtopparna!

February 28, 2018

 

 

 

Äventyrsland i trädtopparna. Vad gör familjen på helgen? Vilka aktiviteter kompletterar utbudet på vintern? Och hur kan jag bidra till att Ytterån blir en mer attraktiv plats att bo på? Elisabet Tillas vill skapa ett äventyrsland med bl.a trädtrampoliner - ett beprövat koncept som finns på ett flertal platser runt om i världen. Mark och tankar kring finansiering finns redan, men det är ett stort projekt att driva ensam. Vill du vara med och arbeta för att få till äventyrslandet i trädtopparna, eller har du fler frågor? Anmäl ditt intresse till oss så meddelar vi Elisabet.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Sustainable Fashion Week i Östersund

February 5, 2020

1/2
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 - 2020 SMICE - Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi

Ett samarbetsprojekt inom InterReg.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon