top of page

Östersunds Miljöhjältar!

Östersunds Miljöhjältar har nyligen startats av Belinda Enryd Karlsson som ett resultat av hennes brinnande engagemang i kampen mot nedskräpning och miljöförstöring. Eller som hon skriver själv på Facebooksidan: "Östersunds Miljöhjältar är ett initiativ för att göra denna underbara stad lite bättre, lite renare. Idag plockar Östersunds Miljöhjältar regelbundet skräp i Östersund och peppar andra att göra detsamma via sociala medier. De har också sytt och delat ut gratis flergångspåsar av återbrukat tyg (för frukt och grönt) utanför IC Maxi. Allt för att minska plastanvändningen. Östersunds Miljöhjältar har också inspirerat restauranger i centrum att haka på #ettskräpomdagen, d.v.s. att plocka upp (minst) ett skräp om dagen. Filosofin är att alla kan vara miljöhjältar, det är bara att sätta igång! Följ Östersunds Miljöhjältar på sociala medier för en dos inspiration:

Vill du också vara en miljöhjälte? Kontakta Östersunds Miljöhjältar direkt via Facebook eller Instagram (eller genom oss på SMICE).

Nätverket i SMICE stöttar Östersunds Miljöhjältar genom att efter behov skapa tillgång till verktyg, material och kontakter. Dessutom har vi ett pågående samtal om utvecklings-, samarbets- och finansieringsmöjligheter.

"- Den hjälp jag tycker har varit viktigast är den personliga hjälpen och att jag kan vända mig till er direkt. Att ni är så snabba på att svara och grymma att bolla idéer med! Känns otroligt viktigt och meningsfullt att man får det stödet från er och att ni är lika laddade, taggade och kreativa som en själv. Är superhärligt :)!"

Belinda Enryd Karlsson

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page