Shoppis i Östersund vill ta vara på mer!

June 27, 2018

 

 

 

SHOPPIS Östersund är ett "Secondhandvaruhus" där privatpersoner, företag och föreningar erbjuder allt mellan himmel och jord. Väldigt mycket säljs, men vissa saker blir kvar osålda och Shoppis vill gärna samarbeta med entreprenörer (både privatpersoner och företag) som kan förädla det till nya produkter. Det kan t.ex. handla om prydnadssaker, kläder, tyger, keramik, porslin och mindre möbler där materialet kan tas tillvara eller som längtar efter nya funktioner, annan färg eller kanske en uppdaterad finish.

 

>>> Nu efterlyser SHOPPIS dig som har en idé om hur du kan använda dig av deras produktlager som råvara! Välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller vill anmäla ditt intresse.

 

Läs mer om Shoppis här! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Cirkulär samverkan i Orkanger industriby

February 9, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg