top of page

Shoppis i Östersund vill ta vara på mer!

SHOPPIS Östersund är ett "Secondhandvaruhus" där privatpersoner, företag och föreningar erbjuder allt mellan himmel och jord. Väldigt mycket säljs, men vissa saker blir kvar osålda och Shoppis vill gärna samarbeta med entreprenörer (både privatpersoner och företag) som kan förädla det till nya produkter. Det kan t.ex. handla om prydnadssaker, kläder, tyger, keramik, porslin och mindre möbler där materialet kan tas tillvara eller som längtar efter nya funktioner, annan färg eller kanske en uppdaterad finish.

Bilderna kommer från SMICE workshop på temat "Hur kan vi ta vara på mer?" 16 okt 2018.

>>> SHOPPIS EFTERLYSER dig som har en idé om hur du kan använda dig av deras produktlager som råvara! Välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller vill anmäla ditt intresse.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page