Lärande genom rollspel för länets sjundeklassare

September 28, 2018

Klimatkampen. Jamtli har tillsammans med bl.a. Mittuniversitetet ansökt till Klimatklivet för att kunna starta det man kallar ”Klimatkampen”. Syftet är att skapa ett koncept för lärande riktad till länets sjundeklassare. Med hjälp av rollspelsinspirerad pedagogik vill man influera eleverna att förändra sin konsumtion så att deras växthusgasutsläpp minskar. Målsättningen är att under 2019 - 2023 kunna se en minskning med 3.500 ton. Programmet är omfattande och upplägget helt nytt! Mittuniversitetet har medverkat i projektutvecklingen genom SMICE och är tänkta att ha en fortsatt roll i högstadielärarnas kunskapsutveckling.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Sustainable Fashion Week i Östersund

February 5, 2020

1/2
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 - 2020 SMICE - Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi

Ett samarbetsprojekt inom InterReg.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon