top of page

Lärande genom rollspel för länets sjundeklassare


Klimatkampen. Jamtli har tillsammans med bl.a. Mittuniversitetet ansökt till Klimatklivet för att kunna starta det man kallar ”Klimatkampen”. Syftet är att skapa ett koncept för lärande riktad till länets sjundeklassare. Med hjälp av rollspelsinspirerad pedagogik vill man influera eleverna att förändra sin konsumtion så att deras växthusgasutsläpp minskar. Målsättningen är att under 2019 - 2023 kunna se en minskning med 3.500 ton. Programmet är omfattande och upplägget helt nytt! Mittuniversitetet har medverkat i projektutvecklingen genom SMICE och är tänkta att ha en fortsatt roll i högstadielärarnas kunskapsutveckling.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page