top of page

Att bidra till att saker händer - summit för eldsjälar

SMICE bjöd i september 2018 in till en tvådagar konferens i Trondheim. Ron Fry, professor i Organizational Behavior vid Weatherhead School of Management, Case Western Reserve University, Cleveland Ohio, ledde de två dagarna och ett sjuttiotal deltagare från organisationer, skolor, akademi och företag från både Sverige och Norge deltog. Fokus för de två dagarna var att lära mer om hur metoden appreciative inquiry kan bidra till positiva förändring, både på individnivå och i grupper. Syftet var att skapa medborgardrivet engagemang kring frågor som ger utveckling på samhällsnivå.

Användandet av appreciative inquiry har varit en del av hela arbetet i SMICE och i slutrapporten kommer insikter och metodrekommendationer att ingå

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page