top of page

Odlingsakademin, nätverk för gemenskap, kunskapsdelning och hållbarhet!


Kunskaper och resurser inom odling utvecklas och delas inom nätverket Odlingsakademin. Det är öppet för alla som vill lära sig och bidra med sina kunskaper inom odling. Sedan 2019 har man bl.a. anordnat föredrag med Johannes Wetterbäck (Farbror Grön), Lena Israelsson, fröbibliotek och fröbytardagar, ört- och svampvandringar och ett stort antal föreläsningar om t.ex. självhushållning, pollinering, permakultur, regenerativt jordbruk mm. Odlingsnätverket var tidiga att utnyttja digitala verktyg trots det ”icke-digitala” temat, tack var detta har man nått ut i hela länet och kunnat fortsätta verksamheten även under Corona.

Vill du veta mer eller delta i Odlingsakademin? Kontakta Anna Sanders på Studieförbundet Vuxenskolan, tel: 063-12 54 24.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page