Affärsutveckling med Cirkulär Business Model Canvas

April 8, 2020

Test och utveckling av verktyg för hållbar affärsutveckling. Canvasen togs fram under två dagar på Fjällhubben Vemdalen Funäsdalen, med medverkande från Fjällhubben, Region Jämtland Härjedalen och Tobias Jansson. Den första versionen testades och finslipades på plats i Funäsdalen av tre företag (Möbelmästarna Härjedalen, Ramundberget Alpina och Härjedalskök). Fortsatt utveckling har skett genom workshops med fler företag och näringslivsrådgivare under våren -20 (bl.a. på Designcentrum & Verket i Östersund, samt i Svenstavik). Verktyget har också utvecklats och spridits genom utbildningar på andra platser i landet (t.ex. Borås, Katrineholm och inom Kriminalvården). Den färdiga canvasen skall lanseras på verksamt.se under hösten -20, som en del i det material som Tillväxtverket tillhandahåller för att kunna stödja verksamheter som ställer om. I vår region har ett tjugotal företag använt verktyget för att utveckla nya eller redan existerande verksamheter till att bli mer hållbara. Ett tiotal företagsstödjare har också tagit del av verktyget.

 

 

 

 

.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Sustainable Fashion Week i Östersund

February 5, 2020

1/2
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 - 2020 SMICE - Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi

Ett samarbetsprojekt inom InterReg.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon