top of page

Affärsutveckling med Cirkulär Business Model Canvas

Test och utveckling av verktyg för hållbar affärsutveckling. Canvasen togs fram under två dagar på Fjällhubben Vemdalen Funäsdalen, med medverkande från Fjällhubben, Region Jämtland Härjedalen och Tobias Jansson. Den första versionen testades och finslipades på plats i Funäsdalen av tre företag (Möbelmästarna Härjedalen, Ramundberget Alpina och Härjedalskök). Fortsatt utveckling har skett genom workshops med fler företag och näringslivsrådgivare under våren -20 (bl.a. på Designcentrum & Verket i Östersund, samt i Svenstavik). Verktyget har också utvecklats och spridits genom utbildningar på andra platser i landet (t.ex. Borås, Katrineholm och inom Kriminalvården). Den färdiga canvasen skall lanseras på verksamt.se under hösten -20, som en del i det material som Tillväxtverket tillhandahåller för att kunna stödja verksamheter som ställer om. I vår region har ett tjugotal företag använt verktyget för att utveckla nya eller redan existerande verksamheter till att bli mer hållbara. Ett tiotal företagsstödjare har också tagit del av verktyget.

.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page