top of page

SMICE - språngbräda för hållbara affärsidéer

Workshop i Cirkulär affärsutveckling på Designcentrum 2020

Inom SMICE har ett antal olika aktiviteter hållits för entreprenörer. Det handlar om idéutveckling, workshops, coachning och matchning för stötta hållbara affärsidéer att bli till verklighet. Fokus har legat på affärsidéer och personer som ännu inte kommit så långt att de kan ta del av annan coachning (hos t.ex Almi och Nyföretagarcentrum) eller som har behov av coachning med ett tydligt hållbarhetsfokus som är svårt att få hos andra aktörer.

Idag finns t.ex Vågen - Zero Waste Butik och Nestor & Llobet etablerade i den nya lokalen C:nen i Östersund och ett trettiotal mindre företag och ett tiotal företagsstödjare på svensk sida har tagit del av coachning.

Vill du också bli coachad? Ta kontakt med Karolina Nätterlund på Designcentrum eller Sara Klockervold på Fjällhubben Funäsdalen.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page