top of page

fre 04 maj

|

Torsta Kunskapscenter / Grönt center

Food Hackaton - Foodhack63

I Norrlands första 48 h Food Hackathon vill vi förena människor som brinner för mat och hållbarhet och som vill skapa smarta lösningar för matens framtiden. Vi har många utmaningar i hela kedjan från jord till bord och vi behöver reagera NU för att kunna förbättra vår framtid. Kom och var med!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Food Hackaton - Foodhack63
Food Hackaton - Foodhack63

Tid och plats

04 maj 2018 17:00 – 06 maj 2018 17:00

Torsta Kunskapscenter / Grönt center, Ösavägen 20, 836 94 Ås, Sverige

Om evenemanget

I Norrlands första Food Hackathon vill vi förena människor som brinner för mat och hållbarhet och som vill skapa smarta lösningar för matens framtiden. Vi har många utmaningar i hela kedjan från jord till bord och vi behöver reagera NU för att kunna förbättra vår framtid. Kom och var med, maten är en angelägenhet för många.

Var med när engagerade människor från olika branscher i livsmedelskedjan samlas för att utveckla framtidens lösningar. Du kommer att jobba med andra studenter och unga entreprenörer med intresse för mat och teknologi, modernt lantbruk, IT & kommunikation, design eller turismutveckling. En jättemöjlighet för dig att bilda ett nätverk.

Vi ser till att du får jobba i en kreativ miljö där du får massor med inspiration, kunskap från experter, mat & dryck och ett ställe där du kan sova med din sovsäck. Även din själ kommer att trivas medan du stretchar din kropp med morgonyoga eller njuter en fin stund utomhus med härligt kokkaffe.

Ett självkostnadspris av SEK 150 hjälper oss att kunna säkra din anmälning. Mat & dryck ingår såsom sovplats (du tar med liggunderlägg och sovsäck) så du kan ladda din energi till nästa dag.

Anmälan sker direkt till Foodhack63, inte till SMICE (dvs inte knappen "Jag vill delta!"). Där kan ni också läsa mer om vilka utmaningar och möjligheter som väntar!

Ni kan också följa Foodhack på Facebook.

Foodhackaton63 anordnas i samarbete med ICA, LRF Ungdomen och Eldrimner som en del i projektet Creative Region of Gastronomy.

Vad är ett hackaton?

Food Hackathon – där passion för mat & teknologi förenas i smarta lösningar

En Hackathon är ett evenemang där kreativa individer samlas under 48 timmar och tillsammans förvandlar problem till något magiskt. Ordet Hack-athon kommer från programmeringsspråk, där Hackare träffas för att programmera och inspireras av varandras färdigheter i att pitcha data under en given tid (Mara-athon).

Dela detta evenemang

bottom of page