top of page

ons 29 maj

|

Gomorron Östersund

Frukostföreläsning "En hållbar leverantörskedja" på Gomorron (100kr för icke-medlem)

Sandya har jobbat med hållbarhet i textil och modebranschen, utomlands och på hemmaplan, sedan 2007 och har utvecklat Nudie Jeans hållbarhetsarbete de senaste sju åren. Brinner lite extra för de sociala aspekterna i leverantörskedjan och framförallt i levnadslönsfrågan.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Frukostföreläsning "En hållbar leverantörskedja" på Gomorron (100kr för icke-medlem)
Frukostföreläsning "En hållbar leverantörskedja" på Gomorron (100kr för icke-medlem)

Tid och plats

29 maj 2019 08:00 – 10:00

Gomorron Östersund, Prästgatan 42, 831 33 Östersund, Sverige

Om evenemanget

Textil- och denim-industrin som den ser ut idag är en av de mest ohållbara industrierna i världen både för människor och miljön.

Det är i den verkligenheten Nudie Jeans befinner sig i och försöker göra det omöjliga möjligt- att ha en hållbar leverantörskedja med ett livscykelperspektiv där vi tar ansvar från råmaterial genom hela kedjan till försäljning och vår eco-cycle vi har i våra butiker där vi reparerar, säljer second hand och har återvinnings projekt.

För att lyckas med det krävs mod, beslutsamhet och stor passion för produkten. Under föreläsningen beskrivs de praktiska och strategiska stegen Nudie Jeans har tagit för att få en hållbar leverantörskedja, där miljö, sociala delar och transparens har stor betydelse.

Föreläsningen arrangeras av Gomorron Östersund, Studieförbundet Vuxenskolan och projektet SMICE.

Frukostföreläsningen kostar 100:- för dig som inte är medlem hos Gomorron Östersund. Swisha till 123-5979034 och skriv Nudie Jeans

Upplägg:

08.00 Mingel och kaffe

08.15 Föreläsning

09.15 Frukost

Dela detta evenemang

bottom of page