top of page

mån 05 feb.

|

Litsvägen 22

Hållbara kartan - Cirkulär ekonomi i Östersund

Välkommen på en inspirerande föreläsning om cirkulär ekonomi! Lär dig mer om hur vi kan bygga ett hållbarare Östersund och en grönare framtid. Fri entré.

Datumet för detta evenemang har passerat.
Ok!
Hållbara kartan - Cirkulär ekonomi i Östersund
Hållbara kartan - Cirkulär ekonomi i Östersund

Tid och plats

05 feb. 2018 17:00 – 20:00

Litsvägen 22, Litsvägen 22, 831 41 Östersund, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en inspirerande och lärorik föreläsning om cirkulär ekonomi för en hållbar framtid!

Cirkulär ekonomi är ett begrepp vi ofta hör, men hur många vet vad det handlar om? Vår uppskattade föreläsare Johan Åkerström från Vallbo har många års erfarenhet av att arbeta som industridesigner med inriktning mot hållbar design och är också en engagerad pappa som vill se en grön framtid! I föreläsningen delar han med sig av hur cirkulär ekonomi är ett användbart verktyg för större hållbarhet.

Under kvällen tittar vi också på hur det ser ut i här i Östersund och samlar ihop de hållbara initiativ vi känner till. Genom att göra detta på flera platser i länet skapar vi tillsammans en hållbar karta över Jämtland - Härjedalen som underlättar både för konsumenter och företag att välja hållbart!

Föreläsningen är givande för alla som vill utveckla sig i en mer hållbar riktning och passar lika bra för privatpersoner, företag, skolor, offentlig sektor som organisationer.

Hållbara kartan ärt en del av det globala evenemanget Mapping Week: https://www.circulareconomyclub.com/circular-economy-mapping-week/

Föreläsningen i Östersund sker samtidigt på 64 andra orter på 6 kontinenter. Genom att vi alla samlar in lokala hållbara initiativ skapar vi en hållbar karta för hela världen!

Mer om Johan Åkerström: http://darlingdesign.se/

Föreläsningen är gratis men vi vill att du anmäler dig för att kunna planera lokal och tilltugg:

Anmälan via knappen "Jag vill delta!"

Dela detta evenemang

bottom of page