top of page

fre 15 dec.

|

Infanterigatan 30

Slow Fashion - din guide till smart och hållbart mode

shoppingmode och värdesätter istället eftertanke, personlig stil och kvalitet. Inspiration samt konkreta tips och verktyg på hur just du kan förändra din modevardag till att bli mer hållbar utlovas!

Datumet för detta evenemang har passerat.
Ok!
Slow Fashion - din guide till smart och hållbart mode
Slow Fashion - din guide till smart och hållbart mode

Tid och plats

15 dec. 2017 18:00 – 19:00

Infanterigatan 30, Östersund, Sverige

Om evenemanget

Under årets Designmarknad i Utställningsformat kommer Johanna Nilsson, grundare av smyckesmärket JohannaN, och pratar om Slow Fashion - din guide till smart och hållbart mode.

En inspirerande föreläsning om långsamt mode. Slow fashion står i kontrast till dagens snabba shoppingmode och värdesätter istället eftertanke, personlig stil och kvalitet. Inspiration samt konkreta tips och verktyg på hur just du kan förändra din modevardag till att bli mer hållbar utlovas!

Johanna Nilsson är entreprenören med snart 15 års erfarenhet av hållbart mode. Grundare och ägare av smyckesmärket JohannaN och initiativtagare till den svenska kampanjen ”Slow fashion-uppropet”. Författare, tillsammans med Jennie Johansson, till ”Slow fashion: din guide till smart och hållbart mode” (Ordfront förlag, 2016). Föreläsare samt bloggare på www.slowfashion.nu. Arbetar som konsult inom hållbart mode och affärsutveckling, och detta år blev hon nominerad till ”Årets röst” i Stora influencerpriset. Bor idag i Stockholm men är bördig från Lit.

Inträde till marknaden

1 dag 70 kr

hela helgen 130 kr

Barn till och med 18 år gratis, i vuxens sällskap.

Klubb Ö-medlem gratis

Föreläsningen presenteras i samarbete med Designcentrum

Dela detta evenemang

bottom of page