top of page

mån 08 jan.

|

Bilbolaget, Fagerbacken 53

Sport som tillväxtfaktor

Mingel, presentationer och samtal baserat på forskning, pilotprojekt och erfarenheter. Anmäl till kerstin.dahlberg@peakregionsciencepark.se. senast 1 dec. Max 40 deltagare.

Datumet för detta evenemang har passerat.
Ok!
Sport som tillväxtfaktor
Sport som tillväxtfaktor

Tid och plats

08 jan. 2018 14:30 – 16:00

Bilbolaget, Fagerbacken 53, Östersund

Om evenemanget

Under två år har Peak Innovation och Östersunds kommun arbetat för att hitta en modell där elitidrottares förmågor till framgång bättre tas om hand både av dem själva, näringslivet och samhället. Magnus Swartling och Linda Norrman har drivit pilotarbetet, vi får lyssna på deras arbete fram till i dag.

Mittuniversitetet har två forskningscentra med fokus på sport, NVC och SportsTech. Hur kan universitetsvärlden tillsammans med näringslivet och Peak Innovation ännu mer bidra till en stark tillväxt i regionen? Robert Pettersson, MiUN samtalar med Micke Jonsson och Pelle Simonson från Peak Innovation.

Med två VM under 2019 och framgångarna med ÖFK - vad händer framöver? Hur förvaltar Näringslivet och Östersunds kommun och Näringslivet Sport som Tillväxtfaktor? Samtal mellan Peter Vomacka, Samling Näringsliv och Anders Edvinsson och Pär Johansson från Östersunds kommun.

PROGRAM

8 dec 2017

Bilbolaget, Östersund

Moderator: Marianne Toftegaard Polsen

14:30 BILBOLAGET HÄLSAR VÄLKOMMEN

14:40 MINGEL MED ÖL OCH KORV

15:00 PRESENTATIONER OCH SAMTAL

16:00 FORTSATT MINGEL

Välkomna att mingla och smaka öl från Jämtlands bryggeri och korv från Undersåkers chark!

Dela detta evenemang

bottom of page