top of page

tis 17 apr.

|

Regionalt Designcentrum Jämtland Härjeda

Vernissage Fashruption + Göran Everdahl om begreppet Lagom

Textilformgivaren Elin Eng från Konstfack visar sin installation Fashruption och Göran Everdahl som är aktuell med Boken om Lagom kommer hit och håller ett författarsamtal där han går på djupet med begreppet lagom och vilka uttryck det tar i våra liv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vernissage Fashruption + Göran Everdahl om begreppet Lagom
Vernissage Fashruption + Göran Everdahl om begreppet Lagom

Tid och plats

17 apr. 2018 12:00 – 13:00

Regionalt Designcentrum Jämtland Härjeda, Prästgatan 9, 831 31 Östersund, Sverige

Om evenemanget

Nu i april startar vårt satsning kring konsumtionsnormer! En satsning inom nätverket SMICE där vi kommer att belysa design för cirkulär ekonomi med lite extra fokus på att Dela, Laga, Låna och Byta!

Tisdag den 17/4 kl 12:00-13:00 inviger vår nya mobila SMICE-vagn (mobilt repairstation), Textilformgivaren Elin Eng från Konstfack visar sin installation Fashruption och Göran Everdahl som är aktuell med Boken om Lagom kommer hit och håller ett författarsamtal där han går på djupet med begreppet lagom och vilka uttryck det tar i våra liv. 

Missa inte detta!

(Gratis och öppet för allmänheten)

Designcentrum bjuder på lättare lunch (först till kvarn).

Anmäl dig genom att maila hanna.fogelberg@regionjh.se så vi vet hur många som kommer.

>>> Eventet på Facebook

---

Vi vill med detta projekt undersöka hur Östersund och Jämtland/Härjedalen kan ställa om till cirkulär ekonomi vad gäller att låna, laga, dela och byta. Och framförallt vill vi bjuda in till diskussion och dialog kring hur vi kan ställa om till en mer lagom livsstil, vad kan vi göra avkall på i vår vardag och vilka tjänster önskar vi för att göra denna omställning möjlig.

Vi bjuder på tips och råd samt möjligheten att under en månads tid komma och laga, låna och byta genom olika aktiviteter, kom gärna och dela med dig av dina insikter och tankar om hur vi kan omforma vår region till en mer cirkulär förebild.

Under April och Maj blir det utställning, workshops, föreläsningar, repaircafé och andra aktiviteter kopplat till cirkulär ekonomi så håll utkik!

Dela detta evenemang

bottom of page