top of page

Hållbara byggklubben - vi lär oss bygga hållbart tillsammans!


Hållbara byggklubben

Hållbara Byggklubben är en ideell förening för dig som vill skapa ditt eget boende men inte riktigt vet var du ska börja… och en mötesplats för alla som vill bidra till hållbart bostadsbyggande genom kunskap och resurser.

En viktig uppgift för klubben är att skapa nätverk och mötesplatser där människor som är intresserade av hållbart byggande kan hitta likasinnade. Att visa alternativ till höga lån för en lägenhet i stan eller att renovera ihjäl sig i ett gammalt hus. Föreningen driver Bostadsönskelistan samt har till syfte att ordna studiebesök, seminarier och cirklar. Vi deltar också i förstudien Hållbart Byggnätverk (ett projekt inom Leader Sjö Skog och Fjäll).

Du når oss via vår hemsida eller genom Hållbara Byggklubben på Facebook. Aktuella evenemang ligger på vår Facebooksida, vill du ha mer information kan du kontakta oss direkt.

För att bli medlem sätter du in 20 kr på föreningens bankkonto i Swedbank, 8147-1, 964 664 340-4. Ange namn och mejladress som meddelande. Den ideella föreningen ”Hållbara Byggklubben” grundades 2016 i Östersund och har organisationsnummer 802503-9507. I styrelsen ingår Karin Johansson, Hans Boström, Ole Rönning Kristiansson, Petter Björnsson, Britt Eriksson och Monica Henriksson.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page