EnWargenment - Wargentins miljöråd

November 26, 2017

 

Wargentins egna miljöråd! Vi vill lyfta fram miljöfrågan i skolan genom: Legendariska diskussions- och fikakvällar! Följa våra beundransvärda idéer bli till verklighet! Inte sist och inte minst: den obeskrivliga gemenskapen som kommer få världens alla gangstergäng att stoppa huvudet i sanden! Vi kommer att hantera miljöhotet med inspiration, förändring och gemenskap och påverka det som är inom våran räckvidd. Hur och vad vi gör är upp till oss medlemmar. Vi kommer arbeta med kommunikation och kontakter för att se våra ideer och förslag bli till verklighet. Vi kommer se miljöhotet genom möjligheternas fönster!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Sustainable Fashion Week i Östersund

February 5, 2020

1/2
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 - 2020 SMICE - Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi

Ett samarbetsprojekt inom InterReg.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon